Vores krukkesalg er overtaget af Mabella Style. Frankfri Blomster der dermed ikke forhandler af krukker mere.

 

Hos Frankfri Blomster har vi et stort udvalg af

sommerblomster til haven.

         Galvezia  rose  Dipladenia  Havecenter  spanske magueritter

Sæson 2018! Sort petuniaI sæson 2018 har vi et stort udvalg af sommerblomster.
Vores udvalg i sommerblomster er meget bredt, og vi ligger stor vægt på, ikke kun at have 3 farver pelargonier f.eks., men hele 10 farver eller derover. Der vil være flotte nyheder hvert år, med farver som man aldrig har set før.
I forhold til foregående år, hvor vi har benyttet begge drivhuse og udendørsareal, er vi nu kun en del af drivhus 2. Drivhus 1 er lejet ud til Mabella Style, som er en nyopstartet virksomhed med et bredt udvalg indenfor havemøbler, krukker og brugskunst.
Dér hvor planteskoleområdet førhen lå placeret, vil vi henover sommeren bygge et nyt drivhus hvor vi senere vil sælge varer fra også.

Spændene Nyheder! petuniaVi bestiller hele tiden nye spændene planter hjem i løbet af sæsonen, så udvalget ændrer sig og bliver større. Såfremt man ønsker en speciel vare, er man velkommen til at kontakte os, så vil vi arbejde på at få varen hjem.

                                 


Vi glæder os til at se dig!
Vi sørger for, at din tur herud bliver spændene, ispirerende og lærerig. Gartner Claus Oldenbjerg er klar til at besvare alle de spørgsmål som der måtte opstå. Sommetider vil der være enkelte spørgsmål som han ikke kan besvare, selv efter 14 år i branchen, men som alle andre, så lærer vi også noget nyt om blomster hver dag. Og vi elsker det!