Sommerblomster

Sommerblomster

Der er vel næppe noget så taknemmeligt og farverigt som sommerblomster. Med lidt vand og kærlig pleje kan de pryde bede og krukker hele sommeren.

Vores udvalg i sommerblomster er meget bredt, og vi ligger stor vægt på eksempelvis ikke kun at have 3 farver pelargonier, men hele 10 farver eller derover. Der vil være flotte nyheder hvert år, med farver som man aldrig har set før.

I forhold til foregående år, hvor vi har benyttet begge drivhuse og udendørsareal, er vi nu kun en del af drivhus 2. Drivhus 1 er lejet ud til Mabella Style, som er en nyopstartet virksomhed med et bredt udvalg inden for havemøbler, krukker og brugskunst.

Der hvor planteskoleområdet førhen lå placeret, vil vi henover sommeren bygge et nyt drivhus, hvor vi senere også vil sælge varer fra.

Stort udvalg

Frankfri Blomster har et stort udvalg af sommerblomster. Her finder du petunia, pelargonier, tagetes, margueritter og mange andre. Kom forbi, og få inspiration til din terrasse.

 

Vejledning

Gartner Claus Oldenbjerg er klar til at besvare alle de spørgsmål, som der måtte opstå. Sommetider vil der være enkelte spørgsmål, som han ikke kan besvare selv efter mangge år i branchen, men som alle andre, så lærer vi også noget nyt om blomster hver dag. Og vi elsker det!

Krukker

Frankfri Blomster sælger ikke længere krukker til haven. Her henviser vil til vores nabo i Drivhus 1, Mabella Style. Mabella Style har et kæmpe udvalg af krukker, møbler og brugskunst.